Læs her hvordan du sikrer den bedst mulige og mest effektive beskyttelse af din bil

Du finder os på Bredhøjvej 5 i Silkeborg

Ring 7020 2986 og hør nærmere

Se pris og book her

Hvordan det rent praktisk foregår

Som udgangspunkt består en rustbeskyttelsesbehandling af en række praktiske handlinger, som typisk ser således ud:

Adskillelse
Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme, lyddæmpende og fugtsugende svampe o.l. afmonteres. Alt sammen med udgangspunkt i det specifikke sprøjteskema på den enkelte bilmodel.

Vask og afrensning
Undervognen højtryksrenses for salt og snavs med varmt vand. Løs belægning såsom PVC, gummihud, rustflager o.l. afskrabes. Vognbunden kontrolleres for alvorlige rustangreb.

Tørring
Bilen sættes til tørring. Tørres ved 25-30° varmt cirkulationsluft.

Behandling
Når den er helt tør behandles over-og undervogn efter sprøjteskema med et tyndt fugtfortrængende og penetrerende produkt (døre, klapper, skærme, motorrum, paneler, vanger, vognbund, hjulkasser osv.). Herefter behandles den udvendige vognbund med et lyddæmpende slidlagsprodukt.

Montering
Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme og lyddæmpende svampe monteres igen, og huller forsegles og proppes. Bilen klargøres og vaskes udvendig før aflevering.

Sprøjteskema
Vi benytter professionelle sprøjtediagrammer, der med millimeters nøjagtighed angiver hvor forstærkning i døre m.v. er placeret, hvor der er monteret fugtsugende, støjdæmpende materialer, der bør demonteres inden behandling, og hvor elektroniske komponenter som f.eks. airbagsensorer, centrallås, rudehejs m.v. er placeret, så disse ikke beskadiges.

Hvis du ikke finder svar på vores hjemmeside...

Kontakt Bilens Antirust Silkeborg på 7020 2986 eller udfyld formularen