Vi er medlem og godkendt af Teknologisk Institut

Se pris på din
bil og book tid

Du kan booke tid hos Bilens Antirust Silkeborg direkte her, men du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Ring på 7020 2986

Se pris og book her

Godkendt af Teknologisk Institut – giver dig større sikkerhed

Kvalitetssikkerhed er et vigtigt element, når du vælger rustbeskyttelse – både sikkerhed for kvaliteten af rustbeskyttelsesmidlet og sikkerhed for det arbejde, der udføres på bilen.

Mindre værditab for dig
Sikkerhed for kvalitet betyder også, at din bil holder værdien meget bedre. Risikoen for store regninger bliver betydeligt mindre, da du tager evt. problemer tidligt. Desuden er undervognsbehandling et godt salgsargument i sig selv.

Kontrol er godt – det er din sikkerhed
Sikkerhed for kvalitet skabes bl.a. gennem en uvildig kontrol af rustbeskyttelsesmidlet, værkstedets udstyr og det udførte arbejde. 

Vi er medlem og godkendt af Teknologisk Institut. Det betyder, at vi er tilmeldt branchens kvalitetskontrol, VKO-R, som er et effektivt koncept til forbedring af kvaliteten på værkstederne.

Ordningen betyder, at vi med mellemrum får både anmeldte og uanmeldte besøg af Teknologisk Institut, som har det mest moderne udstyr til at kontrollere og vurdere kvaliteten af den rustbeskyttelse, vi udfører og sikrer, at vi til stadighed lever op til kontrolordningens tekniske protokol.

Rustbeskyttelseskontrol indeholder alle de elementer der skal til for, at du bliver tilfreds med resultatet. 

Tilmelding til Teknologisk Instituts stikprøvekontrol kan ske her

 

Hvis du ikke finder svar på vores hjemmeside...

Kontakt Bilens Antirust Silkeborg på 7020 2986 eller udfyld formularen